Splošni pogoji

Hvala, ker nam zaupate.

Z uporabo spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s temi pogoji.

Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta – www.weblooc.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ter s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

S spletnim mestom www.weblooc.si upravlja podjetje Weblooc d.o.o., Gradišče nad Prvačino 22, 5292 Renče, matična številka: 8603502000, davčna številka: SI53848870.

Uporaba storitve

Spletnega mesta oz. naših storitev ne zlorabljajte. Na primer, v strani ne posegajte ter do nje dostopajte le prek vmesnika in ob upoštevanju navodil, ki jih zagotovimo. Stran lahko uporabljate le skladno z zakonodajo. Začasno ali trajno vam lahko nehamo zagotavljati dostop, če ne ravnate skladno z našimi pogoji ali pravilniki ali kadar preiskujemo, ali je prišlo do nedovoljenega vedenja.

Z uporabo strani ne dobite v last pravic intelektualne lastnine na straneh, ali na vsebini, do katere dostopate. Vsebine strani ne smete uporabljati, razen če pred tem pridobite dovoljenje lastnika ali če je to drugače dovoljeno z zakonodajo. Ti pogoji vam ne dajejo pravice uporabljati nobene blagovne znamke ali logotipa, ki se uporablja na naši strani. Pravnih obvestil, ki so prikazana na naših straneh, v naši storitvi ali ob njih, ne odstranjujte, prikrivajte ali spreminjajte.

www.weblooc.si lahko prikazuje tudi vsebino, ki ni v lasti spletnega mesta. Za to vsebino je izključno odgovoren subjekt, ki jo zagotovi. Vsebino lahko pregledamo, da preverimo, ali je nezakonita oziroma krši naše pravilnike, pri čemer jo lahko odstranimo ali zavrnemo njeno prikazovanje, če menimo, da je v nasprotju z našimi pravilniki ali zakonodajo. To ne pomeni, da vsebino dejansko pregledamo, zato ne domnevajte, da jo.

V zvezi z uporabo spletne strani vam lahko pošljemo obvestila, administrativna sporočila ali druge informacije. Izberete lahko, da nekaterih od teh sporočil ne prejemate.

Naša storitev je na voljo tudi na mobilnih napravah. Ne uporabljajte jo na način, ki bi vas motil in bi vam preprečeval upoštevanje prometnih in varnostnih predpisov.

Zaščita zasebnosti in avtorskih pravic

www.weblooc.si in Pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki in varujemo vašo zasebnost pri uporabi spletnega mesta. Če uporabljate spletno stran, soglašate, da lahko te podatke uporabimo skladno s svojimi pravilniki o zasebnosti.

Na podlagi obvestil o domnevnih kršitvah avtorskih pravic ukrepamo skladno s postopkom, določenim v zakonu, ki ga uporabljamo tudi pri ukinitvi dostopa večkratnih kršiteljev.

Imetnikom avtorskih pravic zagotavljamo informacije in jim tako pomagamo pri ravnanju z njihovo intelektualno lastnino v spletu. Če menite, da nekdo krši vaše avtorske pravice, nas kontaktirajte.