Projekt

Prenova spletne strani, Hotel Gardena Venice

Stranka

Hotel Gardena Venice

Naše delo je zajemalo

Spletno oblikovanje, Razvoj spletne strani, Povezava spletne strani s socialnimi omrežji, Razvoj baze za hranjenje e-naslovov, Prilagojen razvoj integracije z obstoječim “Booking system-om”

Nedavno nazaj smo začeli sodelovati z ekipo iz “Hotel Gardena Vnice”. Do nas so stopili s prav posebno željo. Zaželeli so si prenovljeno spletno stran z uporabo odprtokodnega sistema WordPress, kjer bi kasneje lahko tudi sami urejali vsebino spletne strani. Ker gre za hotel, potrebujejo tudi možnost spletnih rezervacij. Tukaj se pa stvar zalomi. Stranka je želela obdržati svoj obstoječ “Booking system”, mi smo pa morali najti način in ga integrirati v samo spletno stran kar se da boljše.

Stran je več jezična, trenutno je vsebina prevedena v treh jezikih. Ta sistem je zelo lahko razširljiv, v kolikor stranka potrebuje več prevodov v prihodnosti.

Začeli smo z načrtovanjem in razvojem spletne strani, integracijo “Booking system-a” smo pa pustili za konec. Spletno stran smo postavili na sistemu WordPress, na tak način, da lahko stranka ureja vse potrebne stvari tudi sama. Tako se znebi nepotrebnih stroškov za urejanje vsebine.

Kako vam lahko mi pomagamo?

V branži turizem smo letos izpeljali uspešno 5 večjih projektov, na katerih smo izjemno ponosni. Dobili smo odlične izkušnje in hkrati vpogled v digitalnem svetu turizma.

Dobili smo vpogled v to, kako se večja podjetja in nastanitve spopadajo s trenutno krizo, katero skupaj dajemo skozi, kakšne so njihove strategije za zagon panoge in podobno.

Spletna stran + Booking system

Z vsakim projektom smo dosti stvari temeljito testirali, tako smo prišli do idealnega sistema za manjša in srednja podjetja. Znotraj sistema vaše spletne strani vam postavimo “Booking system”, ki bo skrbel za vse spletne rezervacije sob. Kaj vse omogoča “Booking system”?

  • Spletne rezervacije
  • Spletna plačila
  • Pošiljanje personaliziranih e-mail sporočil vašim strankam
  • Kode za popust in različne oglaševalske kampanje
  • Povezava in sinhronizacija koledarjev s servisi kot so Booking in Airbnb

Spletna plačila

Sprejmite plačila preko spleta ali po prihodu gostov.

Zahteve za rezervacijo potrdite v nadzorni plošči, lahko zaračunate polno ceno ali le polog.

Plačila se izvajajo preko PayPal-a in ostalih servisov za prejemanje plačil (BrainTree, Stripe, …).

Upravljanje kanalov in sinhronizacija

Razširite svoje podjetje tako, da boste omogočili čimveč prodajnih kanalov. Naj to ne bo nočna mora za vas, naš sistem bo poskrbel za sinhronizacijo razpoložljivosti in rezervacije sob z vsemi zunanjimi kanali.

Uživajte v samodejni sinhronizaciji, v skoraj realnem času (sinhronizacija se opravlja vsake pol ure).

Zrastimo skupaj, začnimo danes!

Spoznajmo se