Kako do 17.000 € prometa v samo 30 dneh po zagonu spletne trgovine?

Briške dobrote je mlado podjetje, ki ga je ustanovil Tomaž. S kmetijstvom se ukvarja že več kot 10 let. Tomaž se je želel preizkusiti in razširiti prodajo svojih izdelkov izven Goriških brd. 

> 0
prometa v prvih 30 dneh
0 x
povratek na vložek (ROAS)

Izziv

Razširiti prodajo izven Goriških brd.

Tomaž, ustanovitelj podjetja, si je od vedno želel briške dobrote razširiti po celi Sloveniji. Želel je, da vsi preizkusijo dobrote njihove kmetije. 

 


 

Rešitev

Postavitev spletne trgovine in oglaševanje

Opravili smo raziskavo trga in tako pripravili načrt za postavitev spletne trgovine in vso logistiko povezano s spletno prodajo. Poleg same postavitve spletne trgovine, smo sproti postavili tudi načrt za uspešno oglaševanje tovrstnih produktov. Naše delo je zajemalo: 

Kaj pa rezultati?

V prvem mesecu po zagonu spletne strani smo dosegli nepričakovane rezultate. Spletna trgovina je ustvarila nekaj več kot 17.000 € prometa, kar je pomenilo, da smo popolnoma razprodali takratni prodajni produkt – Briške češnje. Po tem, ko smo našteli vse prihodke in stroške, nam je naš kalkulatorček pokazal, da smo z naročnikom uspeli doseči kar 5 kratni povratek na vložek v samo prvem mesecu sodelovanja. 

Veselo na delo

Najamite naše storitve digitalne agencije. Začnite prodajati več.

Povpraševanje 👉 Izpeljan projekt 👉 Skupen uspeh 🚀