Z eno video kampanjo do 10x višji povratek na vložek (ROAS)

Šola vožnje POB je avtošola z dolgoletnimi izkušnjami, ki deluje na področju Goriške. V 13 letih delovanja imajo že preko 2000 opravljenih izpotov vseh kategorij. Imajo tudi velik vozni park in 9 inštruktorjev.

> 0
ogledov na socialnih omrežjih
0 x
povratek na vložek (ROAS)

Izziv

Predstaviti šolo POB kot vodilni ponudnik tovrstnih storitev (na Goriškem)

V zadnjih nekaj letih se je konkurenca šole POB na Goriškem povečala. Čeprav so največja šola vožnje v regiji, so si delež svojih strank začeli deliti z več in več avtošolami.

Takrat je Velibor, eden izmed ustanoviteljev šole POB, preučil, kako bi lahko “polovili” dodatne potencialne stranke in prihodke. Ker so že oglaševali na Facebook-u in z rezultati niso bili najbolj zadovoljni, so se za pomoč obrnili na Weblooc.


Rešitev

Marketinška kampanja sestavljena iz 7 poučnih videoposnetkov, ki je izstopala iz načina oglaševanja konkurence in tako postavila šolo POB kot vodilni ponudnik storitev.

Po opravljeni raziskavi konkurence in samega trga, smo za šolo POB pripravili celotno marketinško strategijo. Strategija vključuje:

  • Plan za nastop na socialnih omrežjih
  • Priprava scenarija za snemanje videoposnetkov
  • Snemanje in fotografiranje
  • Montaža videoposnetkov in obdelava fotografij
  • Začetek oglaševanja na Facebook-u, Google-u in Youtube-u

Kaj pa rezultati?

V treh mesecih sodelovanja beležimo več kot 42.000 ogledov na socialnih omrežjih in več kot 25 spletnih prijav na tečaj šole vožnje. Vse številke smo vnesli tudi v naš kalkulatorček, ki je pokazal, da smo z naročnikom uspeli doseči kar 10 kratni povratek na vložek v oglaševanje in videoprodukcijo.

Veselo na delo

Najamite naše storitve digitalne agencije. Začnite prodajati več.

Povpraševanje 👉 Izpeljan projekt 👉 Skupen uspeh 🚀

Skupaj rastemo v dobri družbi

Najamite naše storitve digitalne agencije. Začnite prodajati več.